Добре си колата,само мисля че предната броня ако се направи подобна на тази на 147 ГТА,ще е много по-добре,така има твърде много пластмаса по муцуната,но аз лично си го обяснавам тоя дизайн малко с изискванията за сигурност на пешеходците,затова и при всички марки виждаме тази муцуна подобна на ван,и маска обединяваща и бронята и решетката.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Алфа Ромео 149 (Milano)
Collapse
X
-
Мда, интересен е интериорът. Наистина е интересно как марката, произвела едни от най - оригиналните и ергономични интериори може да сътвори нещо, подобно на Шевролет Авео!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
ооох, все гледам да не се изказвам неподготвен и под влияние на емоции, пък и по неща, които са ми малко далеч, но тук не се стърпях - първо - външен дезайн - все същата муцуна на трицератопс (ами на това ми прилича) и както писаха по-горе, нищо общо с дизайна на 159 и брера, пък и gt (дизайна на които е невероятен и еднозначно характеризира колата и марката) и второ - вътрешния дизайн - вече се правят lcd дисплеи, където може да се рисува всичко - оборотомери, километражи, и т.н. и т.н, че и двд може да се гледа, но тук виждаме все същите "водомери" вероятно с висящите като ..й надолу стрелки. то че е въпрос на вкус - е, но ... не ми харесва. сорри....
PS. не го пиша за да трупам коментари, не се сдържам просто.sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеухх , тойотата я оставете не мене , сега за Алфа си говорим
Алфа винаги са правили сравнително аеродинамични коли , това допреди Митко и Милано , явно от Фиат са решили да пратят аеродинамиката в трета глуха.
Ама на тебе кво ти пука след като никога не си го оценявал, а си просто един разочарован бивш собственик на 145-ца?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k...
И може да се окаже ползотворно за съдържанието на форума
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеКолъо ,от началото на тая тема всички коментират копчетата , фаровете стопове... , никой не обърна внимание на аеродинамиката която винаги е била отличителна черта при Алфа ....че ние дори и за дизайна все още говорим относително
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеВ интерес на истината обичаната от вас 159 има един от най-високите коеф. на възд. съпротивление 0,33 (за сравнение 155 е с 0,27)
Максималните скорости го доказват. Не е проблема в предавките, вярвайте.
159 2,0 JTD: 170cv - 218 km/h
Peugeot 407 2,2 HDI: 170cv - 225km/h
A4 2,0 TDI: 170cv - 230km/h
Mercedes C 220 CDI: 170cv - 232km/h
BMW 320d: 177cv - 230km/h
То ако погледнем още от моделите 156 и 147 конкурентите са пак над нас, но какво да се прави...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
кога последно ще излезе дългоочакваната сладурана?
btw: от Кия сийд има 40 000 предпремиерни екземпляра, така че не се чудете къде ще отидат изфабрикуваните бройки до пускането на окончателния модел
и пак между другото: в София има поне 2 бр. Audi RS4 B8 (поне толкова съм видял лично), за който модел от VAG казаха, че не се очаква да види бял свят
според мен колата въобще не е лоша на дизайн и преди да сме я огледали отблизо не може нищо да се говори!...
и МиТо-то беше оплювано откъм дизайн, но се оказа доста сполучлив модел и се продава добре въпреки цената
Comment
Comment